ARSU Salaris Desk

Verwerking, Implementatie en Advisering

Ontdek het gemak van onze Online Salarisservice

We zorgen ervoor dat uw salarisadministratie correct en vooral tijdig wordt uitgevoerd en dat de kwaliteit en continuïteit gewaarborgd blijven. Wij informeren u graag over salarisberekeningen, de regels inzake de Ziektewet en de WIA, subsidieregelingen en (flexibele) secundaire arbeidsvoorwaarden. U kunt nu ook zelf, waar en wanneer u maar wilt, gegevens en informatie over uw personeel oproepen. Met onze online salarisservice kunt u uw salaris- en personeelsadministratie snel en efficiënt online afhandelen. Daarmee kunt u via internet gegevens invoeren, inzien en wijzigen. Met onze online salarisservice kunt u tevens uw volledige salarisadministratie en personeelsdossiers digitaal opslaan.

Nu ook met een handige app

Het wordt nog handiger voor u als werkgever met onze app. Waar u ook bent, u heeft overal inzicht in alle loonstroken en reiskosten. U kunt mobiel verlofaanvragen goed- of afkeuren en u vergeet nooit meer een verjaardag van uw medewerker. Naast een app voor u, is er ook een app voor werknemers. Hiermee hebben uw medewerkers inzicht in hun eigen dossier en kunnen ze loonstrookjes en jaaropgaves inzien. Ook kunnen ze mobiel verlof aanvragen en uren registreren. 

Salarisadministratie (Nmbrs)

Het verwerken van salarisadministratie en doen van loonaangifte, maar vooral inzicht:

  • Geeft de medewerkers gemakkelijk inzicht in persoonlijke gegevens, loonstroken en verlofuren middels gebruik van smatphone of computer;
  • Draagt zorg voor eenvoudig en efficiënt verzuim registreren en begeleiden, volgens de Wet Verbetering Poortwachter;
  • Zorgt voor gemakkelijke aanvraag en autorisatie van verlof;
  • Geeft u de mogelijkheid digitaal dossier te vormen in een 24/7 online beschikbare beveiligde omgeving;
  • Stelt uw HR-signalen in voor bijvoorbeeld verjaardagen, jubilea en uitdienstdata. Zelf bepalen wanneer, naar wie en hoe deze HR-signalen worden verzonden.