Praktijkdiploma Boekhouden volgens ARSU

ARSU Opleidingen gaat van start in september 2019 (18 avonden) met Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®) locatie Huizen N.H. 

Opleidingsniveau vergelijkbaar met mbo 4

Wilt u inzicht in de boekhoudkundige en bedrijfseconomische processen die zich in een organisatie afspelen? Dan is het Associatie Praktijkdiploma Boekhouden (PDB®) een absolute must: één van de meest gevraagde diploma’s in het administratieve werkveld. Gedegen en zeer actueel. Naast vakkennis is ook de toepassing in de praktijk van belang.

Met het Associatie PDB® op zak bent u bij uitstek geschikt om in kleine en middelgrote organisaties geheel zelfstandig de boekhouding te voeren. Ook in grote organisaties bent u een waardevolle kracht als assistent van de administrateur of controller. PDB® is het begin van uw succesvolle carrière in het bedrijfsleven, een carrière die soms verder reikt dan het administratieve vlak. Dit diploma biedt er alle mogelijkheden voor!

Het Associatie PDB® bestaat uit Bedrijfsadministratie niveau 4, Kostencalculatie niveau 4 en Financiering niveau 4. U bepaalt zelf in welke volgorde u examen doet.

Uiteraard wil je informatie, bel dan 06 1305 9889 of mail mij op henny@arsu.nl